Maailmanlopun näky metsäpalossa – uskotko kuvien olevan Kaliforniasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa riehuu parhaillaan massiivinen The Sand Fire -nimen saanut metsäpalo, joka on tuhonnut valtavia alueita kansallispuistosta ja leviää edelleen. Sunnuntaiaamuun mennessä vain 10 prosenttia metsäpalon pinta-alasta oli saatu sammutettua tai palomiesten hallintaan.

Nyt Yhdysvalloista on kantautunut kuvamateriaalia, joka muistuttaa niin sanottua maailmanlopun näkyä. Kuvista on vaikea uskoa, että ne on ikuistettu eilisen ja tämän päivän aikana Kaliforniassa aivan asuinalueiden liepeillä. Tähän mennessä tuli on tuhonnut runsaasti myös rakennuksia, mutta niiden tarkkaa määrää ei viranomaisilla ole vielä tiedossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash