Miljardöörien uusi superjahti on kelluva luksuspalatsi

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Hareide Design on suunnitellut luksusluokan veneen, joka soveltuu raharötköjen rentoutumispaikaksi. Luksusjahti tarjoaa uniikin keinon nauttia merellisistä maisemista. Laivan kannella on muun muassa päättymätön allas ja pieni puutarha.

Superjahdissa on aula, jota voi käyttää juhlien tai konserttien järjestämiseen. Aurinkoa voi palvoa uima-altaan reunalla ennennäkemättömän tyylikkäästi. Jahti on suunniteltu skandinaaviseen ja moderniin makuun sopivaksi. Siinä on kuusi kerrosta, ruokailusali ja helikopterin laskeutumispaikka.

Suunnitteilla oleva 108-metrinen jahti tulee olemaan yksi maailman suurimmista. Aluksessa tullaan hyödyntämään aurinkoenergiaa. Jahdin on suunnitellut ennen Saab Automobilella työskennellyt Einar Hareide. Aluksen rakentamista ei ole vielä aloitettu, Daily Mail uutisoi.

Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design
Hareide Design