Säästä selvää rahaa – osta nämä päivittäistavarat suurissa erissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavaratalojen tarjoukset houkuttelevat ihmisiä hamstraamaan kodin käyttötavaroita kaappeihin. Isojen erien ostaminen on järkevää etenkin silloin, jos haluaa säästää rahaa ja asunnosta löytyy tarpeeksi tilaa ylimääräisten kappaleiden varastoimista varten.

PureWow-sivusto on nyt listannut kolme tuoteryhmää, joita ihmisten kannattaa ostaa varastoon paljousalennuksia hyödyntäen. Ensimmäiseksi mainitaan asiat, joita jokainen ihminen tarvitsee takuuvarmasti ja päivittäin. Olipa kyseessä sitten vessapaperit, lamput tai lemmikkieläinten ruokapurkit, kannattaa tuotteita hankkia kerralla enemmän.

Myös helposti varastoitavat tuotteet voi kantaa kaupasta kotiin suurina erinä. Supermarketeissa on usein tarjouksia, joissa tarjotaan suurempaa tuotemäärää kerralla edullisempaan kappalehintaan. Hammasharjat, hammastahnat, roskapussit tai vaikkapa pesuaineet menevät suhteellisen pieneen tilaan, mutta hinta alenee merkittävästi ostaessa kerralla enemmän.

Ruoka-aineista kannattaa hyödyntää tarjouksia tuotteista, jotka eivät mene nopeasti vanhaksi. Tällaisia ovat esimerkiksi säilykkeet, hiutaleet, pasta, riisi tai vaikkapa alkoholijuomat. Yksittäistuotteiden hinta laskee, kun ostaa kerralla enemmän.