Pieni alligaattorin poikanen syntyy – yllättävän suloinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset näyttävät pieninä niin suloisilta, että jopa petojen poikaset saavat hoivavietin kasvamaan. Moni pelkää suuria petoeläimiä, mutta niidenkin poikaset onnistuvat näyttämään suurine silmineen viattomilta ja hellyttäviltä.

Nyt videolla nähdään Australian matelijapuistossa kuvattu video, jossa seurataan pienen alligaattorin kuoriutumista. Alligaattorin poikanen kuoriutuu vähitellen ja tekee ensimmäisen vilkaisunsa rikkoutuneen kuoren sisältä ulkomaailmaan. Poikanen puskee itsensä kuoresta läpi ja ottaa ensimmäiset askeleet.

Täysikasvuisen alligaattorin kohtaaminen saisi varmasti hyvin erilaisen reaktion ihmisissä aikaan kuin poikasen kuoriutumisen katsominen. Näin pieni pedon alku saa kuitenkin vielä vain ihastelemaan syntymisen ihmettä.