Rita Ora poistui Chris Martinin hotellihuoneesta aamulla – sama mekko kuin illalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Rita Ora on viettänyt sinkkuelämäänsä monia tunnettuja tähtiä deittaillen. Viime viikolla nainen nähtiin formulakuski Lewis Hamiltonin kanssa, ja nyt nainen on jo yhdistetty Coldplay-yhtyeen keulahahmoon Chris Martiniin.

Rita Ora oli ollut Daily Mail -lehden mukaan katsomassa New Jerseyssa järjestettyä Coldplayn konserttia. Konsertin jälkeen laulajatar oli mennyt vastaeronneen Chris Martinin kanssa vielä illalliselle. Illan kulusta ei tiedetä sen enempää, mutta seuraavana aamuna naisesta napatut kuvat kertovat monien mielestä paljon.

Paparazzi nappasi naisesta kuvia kun hän oli matkalla Chris Martinin jatkoille. Rita Oralla oli yllään valkoinen mekko ja hänen hiuksensa oli kietaistu siistille ponnarille. Seuraavana aamuna nainen nähtiin poistuvan Chris Martinin hotellihuoneesta sama mekko yllään ilman meikkiä.

Splash
Splash