Poptähden 17-vuotias tytär rantalomalla – tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajalegenda Lionel Richien tyttäret Sofia ja Nicole Richie ovat varttuneet Hollywoodissa julkisuuden valokeilassa. Ei siis ole ihme, että Nicolen lisäksi myös Sofia haluaa uran julkisuuden parissa ja on ilmoittanut haaveilevansa mallinurasta. Viime vuonna hän sai jo merkittävän mallisopimuksen.

Parhaillaan Sofia viettää lomaa suurikokoisella huvijahdilla, jossa hänet kuvattiin paparazzin toimesta.

17-vuotiaan Sofia Richien menestystä mallimaailmassa on pidetty lähes itsestäänselvyytenä, sillä persoonallinen ja kuvauksellinen kaunotar on upea ilmestys. Hänet kiinnitettiin vuonna 2015 Select Model Managementin mallitaliin, jonka tunnetuimpia malleja ovat muun muassa Agyness Deyn, Irina Shayk, Jessica Hart ja Pixie Geldof.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash