Tikkurila Festivaali teki kävijäennätyksen – Apulanta sai kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Hiekkaharjussa perjantaina ja lauantaina pidetty Tikkurila Festivaalin teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä. Tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana kaiken kaikkiaan 20.000 henkeä. Kolmatta kertaa järjestetty festivaali sujui niin hyvin, että se on päätetty järjestää myös ensi vuonna.

– Tikkurilta Festivaali keskittyy jatkossakin konseptinsa mukaisesti kotimaiseen musiikkiin ja positiiviseen asiakaskokemukseen. Kävijämäärämme on kasvanut vuosi vuodelta, ja tapahtuma nähdään Vantaalla myös ensi vuonna, kertoo festivaalin perustaja Jan Grehn.

– Olemme yksi harvoista ikärajattomista musiikkifestivaaleista pääkaupunkiseudulla ja tällaiselle näyttää olevan selkeää kysyntää alueellamme. Tavoitteenamme on olla maamme suosituin puhtaasti kotimaisen musiikin festivaali, Grehn jatkaa.

Tikkurila Festivaalilla esiintyi koko tämänhetkisen popmusiikkimme kärkikaari mukaan lukien Antti Tuisku, Sanni, JVG, Elastinen, Anna Abreu, J.Karjalainen, Jari Sillanpää, Popeda, Yö ja Chisu. Lisäksi festivaalilla järjestettiin Suomen suurimmat häät ja roskien lajittelun SM-kisat sekä taidenäyttelyitä. Lauantai-illan kruunasi festivaalin viimeisensä artistina esiintyneelle Apulannalle myönnetty kultasingle.