Vogue: Nämä kulmakarvat ovat tekemässä paluun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitrendit ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana todella paljon. Kuten muutkin meikkaamiseen liittyvät osa-alueet, myös kulmakarvojen meikkaaminen on muuttunut ajan saatossa. British Vogue -lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan viihdyttävän historiikin siitä miten kulmakarvamuoti on vuosien varrella muuttunut.

Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja 1920-luvulla kehykset piirrettiinkin todella näyttävästi tummalla ja ohuella viivalla. Osa naisista ajoi kulmakarvansa pois kokonaan saadakseen todella terävän ja näyttävän kynän jäljen kulmien alueelle.

Tämän jälkeen kulmista tehtiin todella kulmikkaat, ja myöhemmin Elizabeth Taylor ja Audrey Hepburn toivat muotiin paksut ja näyttävät kulmat. Hippimuodin mukanaan tuomat luonnollisemmat ja runsaat kulmat ovat tulleet jälleen muotiin, mikä saa monet varmasti ihastelemaan ja monet kauhistelemaan valtoimenaan rehottavia kulmakarvoja.