Teinityttöjen tyyli-idolin muodonmuutos – tässäkö syksyn kuumin hiustyyli?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Ariana Grande on ollut uskollinen omalle tyylilleen koko hänen muutaman vuoden kestäneen uransa ajan. Nyt tähti päätti kuitenkin hieman piristää hiustyyliään leikkauttamalla tummiin kutreihinsa huolettomat etuhiukset.

Ariana Grande on ollut aina tunnettu hiustyylistään. Granden tyyliin kuuluu paksu ylös päälaelle saakka nostettu ponihäntä, jonne kaikki hiukset on vedetty huolellisesti. Grande ei ole luopunut hiuslenkistään, mutta hän on piristänyt kampausta paksuilla etuhiuksilla.

23-vuotias Ariana Grande on julkaissut jo muutaman kuvan omalle Instagram-tililleen hänen uudesta tyylistään. Pitkät ja lähes silmiin asti ulottuvat etuhiukset sopivat naiselle todella hyvin, ja hän näyttäisi itsekin olevan varsin tyytyväinen muutokseen.

?

Kuva, jonka Ariana Grande (@arianagrande) julkaisi

forever girl ?

Kuva, jonka Ariana Grande (@arianagrande) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat