Jennifer Lopez täytti 47 vuotta – on yhä uskomaton ilmestys!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on yksi julkkiskaunottarista, joiden kohdalla kukaan ei voisi uskoa hänen ikäänsä. Naisen ulkonäkö ei tunnu muuttuvun vaikka ikää tuleekin mittariin lisää. Nyt nainen juhli 47-vuotissyntymäpäiviään ja näytti jälleen kerran upeammalta kuin koskaan.

Jennifer Lopez juhli syntymäpäiviään Daily Mail -lehden mukaan Las Vegasissa lauantaina monien tunnettujen vieraiden ympäröimänä. Lopez viihdytti ensin vieraitaan All I Have -konsertissa Ceasar’s Palacessa, minkä jälkeen nainen vaihtoi vaatteet ja oli valmis juhlimaan ystäviensä kanssa koko illan.

Jennifer Lopez juhli syntymäpäiviään muun muassa Kim Kardashianin, Calvin Harrisin ja French Montanan kanssa. Syntymäpäiväsankari oli upea ilmestys Balmainin paljastavassa jumpsuitissa, jossa oli ruskeaa kangasta ja kiusoittelevia läpinäkyviä kohtia.

About last night… Pre birthday turn up!! @balmain ?@walik1

Kuva, jonka Jennifer Lopez (@jlo) julkaisi