Kelly Brook bikineissä rantalomalla – kurvikkaampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kelly Brook tunnetaan parhaiten mallina, mutta hän on työskennellyt myös näyttelijänä. Hän on ollut mukana tähdittämässä esimerkiksi NBC-kanavan One Big Happy -komediasarjaa. Kelly on myös koettellut Instagramin rajoja usein rohkeiden kuvien merkeissä.

Kelly Brook 2011
Kelly Brook tyttökalenterissa vuonna 2011

Viime kuukausina Kelly Brook on selvästi nauttinut elämästään karttamatta siitä kertyviä lisäkiloja. Parhaillaan rantalomalla Italian Ischiassa Jeremy Parisin kanssa oleva Brook kuvattiin nyt värikkäissä bikineissä.

Näyttävistä muodoistaan julkisuudessa jo pitkään tunnettu Kelly Brook on seurustellut monien julkkismiesten kanssa, sillä hänen käsipuolessaan on nähty muun muassa Gladiators-ohjelmasta tuttu David McIntosh, näyttelijä Jason Statham ja rugbytähti Thom Evans.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash