Kiinteistövälittäjä Yhdysvalloissa: ”Muuttamassa Kanadaan? Myymme asuntosi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ollaan parhaillaan tilanteessa, jossa presidentinvaalit käydään kahden melko erikoisen ehdokkaan välillä. Populisti Donald Trump on kunnostautunut päättömillä puheilla ja lupauksilla, kun Hillary Clinton taas on syyllistynyt laittomuuksiin ja päässyt niistä suhteillaan kuin koira veräjästä.

Monet Yhdysvalloissa asuvat keskimääräistä fiksumman kansanosan edustajat harkitsevat parhaillaan vakavasti muuttoa pois maasta, ja heidän suosikkikohteensa on yleensä Kanada. Nyt charlestonilainen kiinteistövälittäjä Jeff Cook on haistanut liiketoimintaa maasta pois muuttavissa kansalaisissa. Hän nimittäin mainostaa näyttävästi myyvänsä Kanadaan muuttavien asunnot.

– Mainostauluni ovat aina olleet menestykseni merkki. Ne ovat suuria, hauskoja ja joidenkin mielestä ärsyttäviä. Mutta ne ja minun nimeni muistetaan, Jeff Cook itse kommentoi mainoksiaan.