Kultainennoutaja Watson sulattaa sydämet – somevideot ihastuttavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Washingtonissa asuva kultainennoutaja Watson on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa omistajansa videolla. Lemmikkieläin on ehditty jopa nimetä kaikkien aikojen luottavaisimmaksi koiraksi.

Instagram-videolla Watson on oppinut tekemään omistajansa kanssa monille koulusta tutuksi tulleen luottamusharjoituksen. Koira nojaa kaatuen taaksepäin, jolloin omistaja ottaa siitä kopin.

Kuvauksellinen koira on hurmannut Instagram-käyttäjiä myös muiden siitä otettujen kuvien ansiosta. Otosten perusteella Watson ottaa mielellään rennosti niin omistajiensa kuin koira- ja kissakavereidensa läheisyydessä.

Everyone needs to believe in something. I believe I'll have another nap.

Kuva, jonka Watson And Kiko (@wat.ki) julkaisi