Julkkiskampaaja paljasti – laita luomiväriä myös hiuksiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kampaaja Anthony Nader on tunnettu monien julkkisten hiustenlaittajana. Kuten kaikilla ammattilaisilla, myös hänellä on omia pieniä salaisia niksejään, joita hän on oppinut työskenneltyään pitkään erilaisten hiusten kanssa. Nyt hän on kertonut Instagram-sivuillaan yhden vinkin, johon tarvitaan luomiväriä.

Anthony Nader paljastaa, että luomiväriä voi käyttää muuallekin kuin vain silmämeikkiin. Nader kertoo, että luomiväriä kannattaa käyttää hiuspohjaan sellaisiin kohtiin, joissa hiuksia on hieman vähemmän ja päänahka kuultaa hiusten alta läpi.

Luomiväripaletista tulee valita matta väri, joka on lähellä omien hiusten väriä. Luomiväriä tuputetaan hiusten tyvessä kohtiin, joissa päänahka kuultaa hiusten alta. Tällaisia kohtia näkyy yleensä jakauksen kohdassa tai esimerkiksi tiukkoja kampauksia tai ranskanlettejä tehdessä. Kikka toimii parhaiten tummiin hiuksiin, koska tumma väri peittää vaaleamman päänahan ja saa kohdan näyttämään siltä, että sillä alueella olisi tuuheammin hiuksia.

YOU KNOW EYESHADOW ISN'T JUST FOR YOUR EYELIDS ? Ok so give this technique a go for those of you that have either a super iridescent scalp, or the other reason I love this is that it makes even the finest of hair strands appear thicker on the roots & hairline so your scalp doesn't appear like your strands are lack luster nor thick…….. (Yes I know cheeky right) ? I also do this quiet a bit when, I'm doing tight #Cornrows & #Braids? You don't need to purchase a @tomford #Eyeshadow palliate by any means & opt for a @revlonanz one for example that does the trick for me always. Take a look at the part line , I've left half untouched so you can all see the quick difference it makes. Alright girls that's my Wednesday's tip for you & have fun painting on your eyeshadow ?

Kuva, jonka A N T H O N Y N A D E R (@anthony_nader) julkaisi