Karina Smirnoff rannalla upeampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut tanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Tällä kertaa Karina on ikuistettu nautiskelemassa elämästään rannalla Santa Monicassa, Los Angelesin liepeillä.

Nyt Karina on ikuistettu viettämässä kesäpäiväänsä bikineissä. Kameroita rakastava kaunotar keikisteli näyttävästi ruskeansävyisissä bikineissä, jotka korostivat hänen upeaa vartaloaan.

Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash