Murjottava kissa päätyi television säälähetykseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Grumpy Cat -nimen saanut murjottava kissa on raivannut tiensä monien ihmisten sydämiin suloisen vakavalla perusilmeellään. Nyt kissa pääsi myös BBC Breakfast -uutislähetykseen mukaan iloisen meteorologin syliin.

Grumpy Cat oli meteorologi Carol Kirkwoodin sylissä uutislähetyksessä ennen kuin nainen alkoi selostamaan tulevien päivien säätä. Nainen ihastui kissaan ikihyviksi ja piti murjottavaa kissaa todella valloittavana tapauksena.

Kissa oli tullut Lontoon Madame Tussauds -vahakabinettiin vierailemaan ja ihailemaan omaa vahakuvaansa. Vahanuken näkeminen tuskin saa kissan suupieliä kääntymään ylöspäin, mutta ainakin kissa huvittaa hauskalla olemuksellaan ympärillä olevia ihmisiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat