Nainen laittoi 100 kerrosta itseruskettavaa – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusbloggaajien keskuudessa on nähty viime viikkojen aikana nopeasti leviävä haaste, jossa kauneusalan ja maskeeraamisen ammattilaiset ja bloggaajat laittavat sata kerrosta jotakin meikkiä kasvoihinsa. Haasteesta on nähty monia versioita, joissa on laitettu sata kerrosta huulipunaa, kynsilakkaa, meikkivoidetta, poskipunaa ja korostusväriä.

Nyt Stephanie Lange -niminen videobloggaaja päätti laittaa ihonsa peliin. Nainen otti osaa haasteeseen levittämällä vartalolleen sata kerrosta itseruskettavaa ainetta. Nainen vältteli kuitenkin kasvojen alueen ihoa, minkä vuoksi hänen kaulalleen syntyikin melko mielenkiintoinen raja.

Langen julkaisemalla videolla naisen ihon väri muuttuu kerros kerrokselta tummemmaksi. Nainen saa levitettyä värin melko tasaisesti, mutta lopullinen tulos paljastunee kuitenkin vasta hieman myöhemmin, koska itseruskettava tummuu ajan kuluessa iholla.