Noloimmat kehut paljastettiin – näitä ei ehkä haluaisi kuulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohteliaisuuden vastaanottaminen on taito, joka monilta uupuu. Kohteliaisuuden antaminen on kuitenkin melko helppoa silloin, kun toista haluaa aidosti kehua ja antaa hänelle tunnustusta jostakin asiasta. Epäaidon kehun pystyy haistamaan nopeasti eikä se tee kummallekaan hyvää mieltä.

Twitterissä on alkanut nousemaan hauska aihetunniste CrappyCompliments. Ihmiset ovat alkaneet jakamaan sosiaalisessa mediassa kuulemiaan kehuja, joilla on ollut jokin piilomerkitys tai jotka ovat tahattomasti pahoittaneet kehun vastaanottajan mielen.

Yleisimmät huonosti menneet kehut ovat liittyneet ulkonäköön, kokoon, älykkyyteen, lapsiin ja uraan. Onneksi niiden vastaanottajat ovat kuitenkin tuntuneet ottavan huonot kehut rauhallisesti vastaan.