Tulisen ruoan ystävät parempia sängyssä? Näin ihmiset ajattelevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pizza Hut Delivery toteutti asiakkaillaan kyselyn, jossa tiedusteltiin ruokamakujen ja seksitaitojen linkittymistä toisiinsa. On tunnettu tosiasia, että mausteisen ruoan ystävät pitävät samankaltaisista annoksista nauttivista henkilöistä. Nyt makumieltymysten on otaksuttu liittyvän jopa seksielämään.

Kyselyn mukaan peräti neljäsosa briteistä uskoo, että tulisen ruoan ystävät ovat tavallista parempia rakastajia. Vastaajien mukaan mausteisesta ruoasta pitävät ihmiset ovat parempia sängyssä rohkean luonteensa ansiosta. Ruokamaku liittyy monen mukaan myös siihen, suostuisivatko he toisille treffeille henkilön kanssa.

Mikäli deitin ruokamieltymykset eroavat suuresti, jättää kymmenen prosenttia vastaajista seuraavan tapaamisen väliin. Osa ihmisitä tilaa treffeillä tulisempaa ruokaa kuin mistä tykkää tehdäkseen pelkästään vaikutuksen kumppaniin. Kysely oli osa Pizza Hutin maustekastikekampanjaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat