Varsa vaatii rapsutuksia – ei jättänyt sitä arvailun varaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit nauttivat yleensä siitä kun niitä rapsutellaan. Kissat ja koirat pystyvät melko hyvin itsekin rapsuttelemaan itseään lähes joka puolelta, mutta suuremmilla eläimillä se onkin hieman vaikeampaa. Eräs hevonen on kuitenkin oivaltanut, että rapsutuksia varten on olemassa ihminen.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa varsa vaatii omistajaltaan rapsutuksia. Varsa peruuttaa mieheen kiinni halutessaan hänen rapsuttelevan itseään takapäästä lantion kohdalta. Mies naureskelee huvittuneena kun varsa ei päästä häntä karkuun vaan peruuttaa aina uudelleen mieheen kiinni.

Videon julkaissut nainen on kertonut, että varsa nauttii enon antamista rapsutuksista enemmän kuin kenenkään toisen ihmisen. Rapsutusten vuoksi varsa välillä jopa jahtaa enoa eikä päästä miestä silmistään saadakseen mahdollisimman paljon häneltä hellyyttä.