”Victoria’s Secretin malleista piti tehdä epäluonnollisen kauniita”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkeleiksi kutsutut mallikaunottaret ovat todella upeita ilmestyksiä. Naiset nähtiin muutama päivä sitten viettämässä vapaa-aikaansa Ranskassa suurella jahdilla, jossa he nauttivat aurinkoisesta kesäpäivästä ja merivedestä.

Muun Muassa Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk ja Joan Small nautiskelivat pienissä uima-asuissa jahdilla. Kuvista pystyy näkemään, että naiset ovat todella hyvässä kunnossa fyysisesti, mistä huolimatta naisten vartaloita joudutaan jälkikäsittelemään alusvaatebrändin mainoskuvissa.

Victoria’s Secret -mainoskuvia aikoinaan jälkikäsitellyt graafinen suunnittelija kertoi New York Post -lehdelle, että hänen tuli muokata naisista epäluonnollisen kauniita. Suunnittelija myös paljasti, että mallien raajoja vaihdetaan jälkitöissä naiselta toiselle, jos toinen poseeraa vartalollaan paremmin tai käsi olisi vaikean näköisessä asennossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash