Supertähdet ja 50 Cent hakivat Han Solon roolia? Hulvattomat koe-esiintymiset verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney-yhtiö suunnittelee parhaillaan omaa Star Wars -elokuvaa, joka tulee kertomaan suosikkihahmon Han Solon tarinaa. Alun perin Harrison Fordin esittämän Solon rooliin haki jopa 2.500 miestä esittämään nuorta Han Soloa. Valinta tehtiin toukokuussa ja se osui 26-vuotiaaseen Alden Ehrenreichiin.

Nyt keskusteluohjelman juontaja Conan O’Brien on tehnyt monien tunnettujen näyttelijöiden ja tähtien avulla videon, jossa näyttelijät hakevat Han Solon roolia. Videolla nähdään kootusti näyttelijöiden huvittavat koe-esiintymiset roolia varten.

Roolia hakee videolla muun muassa Bill Hader, Melissa McCarthy, Adam Sandler, Jeff Goldblum ja jopa räppäri 50 Cent. Heillä olisi varmasti ollut hyvät mahdollisuudet napata rooli itselleen, mutta valitettavasti komea Ehrenreich ehti jo viemään roolin suoraan heidän silmiensä edestä.