MTV-teiniäiti uhkeana rannalla – bikinivartalosta ei kurveja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV:n esittämästä Teen Mom -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut realitytähti Farrah Abraham ruotii kovin sanoin muita julkisuuden henkilöä. Taannoin hänen arvostelunsa alle joutui Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman tunnettu perhe.

Eilen Farrah kuvattiin rannalla Los Angelesissa, jossa hän nautti meren aalloista oransseihin bikineihin sonnustautuneena. Perheenäidin kurvit pääsivät samalla oikeuksiinsa. Abraham oli rannalla, koska hän kuvasi samalla uuden bikinimallistonsa mainoskuvia.

MTV-kanavan realitysarjaa tähdittänyt teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash