Koira ei voi sietää keskisormen näyttämistä – hyökkää heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat tuntemaan omistajansa elekielen nopeasti ja tietävät jo heidän äänenpainostaan, että ovatko omistajat hyvällä vai huonolla tuulella. Omistajan oma mieli vaikuttaa yleensä myös koiran tunnetilaan, minkä vuoksi koira voikin alkaa käyttäytymään levottomasti silloin kun omistaja on vihainen tai surullinen.

Eräs koira on oppinut tietämään omistajansa elekielestä mitä keskisormen näyttäminen toiselle tarkoittaa. Joey-niminen koira ei voi sietää sitä kun mies näyttää hänelle keskisormea, minkä vuoksi se hyökkääkin vihaisesti käden kimppuun heti kun sormi nousee pystyyn.

Mies on kuvannut videon, jossa näkyy useampi tilanne, jossa mies näyttää koiralle keskisormea. Koira tulistuu heti keskisormen näyttämisen jälkeen, alkaa murisemaan ja hyökkää kohti miehen kättä. Mies naureskelee ja pitää koiran reaktiota huvittana, kun pikkukaveri ei hyväksy keskisormen näyttämistä lainkaan.