Kylie Jenner jakoi faneille lahjoja – toimitti ne itse kotiovelle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi Kylie Cosmetics -meikkilinjaansa uuden tuotteen, joka oli yhdeksänsävyinen luomiväripaletti. Jenner päätti yllättää häntä ja hänen kosmetiikka-alan yritystään tukeneet fanit ja viedä uutuustuotteen heille henkilökohtaisesti.

Kardashianien perheen kuopus oli selvittänyt sosiaalisen median avulla kuka häntä on eniten tukenut. Nainen oli tiiminsä kanssa selvittänyt myös fanien työpaikat ja kotiosoitteet, ja lähtenyt yllättämään heitä luomiväripaletilla. Tapansa mukaan Jenner julkaisi koko tilanteen Snapchat-kanavallaan, jonka ansiosta muutkin pääsivät seuraamaan hauskoja yllätyksiä.

Aluksi Jenner yllätti yhden fanin hänen kotiovellaan. Nuori nainen ei ollut saada sanaa suustaan, kun Jenner ilmestyi lahjan kanssa hänen ovelleen. Seuraavan naisen hän yllätti tämän työpaikalla ravintolassa, ja kolmannen hän tapasi fanin kotona. Kylie Jenner vihjasi, että hänellä on tulossa tänä kesänä vielä enemmänkin yllätyksiä, joihin ei usko fanien olevan valmistautuneita.