Nuori pari ei kyennyt vastustamaan halujaan kadulla – kuva leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valkovenäjällä nuori pariskunta nähtiin härskeilemässä ulkona keskellä kirkasta aamua. Pariskunnasta on lähtenyt leviämään ikkunasta otettu valokuva, jossa mies ja nainen nähdään rakastelemassa keskellä jalkakäytävää.

Minskissä asuvat asukkaat olivat kertoneet Daily Mail -lehden mukaan kuulleensa kovaäänistä voihkimista ulkoa, jolloin he olivat siirtyneet ikkunan luo katsomaan mitä pihalla tapahtuu. He näkivät ikkunasta miehen, joka oli sukupuoliyhdynnässä hänen edessään kaksin kerroin taipuneen naisen kanssa.

Kuva aktista lähti leviämään nopeasti Twitterissä sen jälkeen kun se oli julkaistu. Kuvassa näkyvä pariskunta tulee luultavasti saamaan teostaan sakkoja, mikäli heidät onnistutaan tunnistamaan. Myös tilanteen kuvanneelle on mahdollisesti luvassa jonkinlainen rangaistus.

Twitter
Twitter