Poliitikon perhekuva hämmentää – huijausta vai ei?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen poliitikko ja asianajaja Mike Pence oli viettämässä viikonloppuaan perheensä kanssa New Yorkissa. Ennen hänen matkaansa takaisin Indianaan perhe oli käynyt yhdessä syömässä ja ikuistanut mukavan hetken ravintolassa kameralla.

Perheen ottamassa kuvassa oli kuitenkin pieni erikoinen yksityiskohta. Kuvassa Mike Pence istuu ravintolan pöydässä vaimonsa Karenin ja tyttärensä Charlotten kanssa. Pöydän vieressä seinässä on suuri peili, jonka kautta pöytäseurue heijastuu. Jostain syystä Charlotten heijastus kuitenkin puuttuu peilikuvasta kokonaan.

Moni on kommentoinut Pencelle sosiaalisessa mediassa, että hänen tyttärensä täytyy olla vampyyri koska hänellä ei ole peilikuvaa lainkaan. Järjellä ajateltuna Mike onnistuu vain juuri peittämään tyttärensä heijastuksen peilistä, mutta kuva näyttää kieltämättä silti melko hämmentävältä.