Pulmuset-hittisarjan perhe tuoreessa yhteiskuvassa – tältä näyttävät nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pulmuset, eli Married with Children, oli vuosina 1987-1997 tuotettu amerikkalainen tilannekomediasarja, josta tuli yksi aikakautensa suosituimmista televisiosarjoista. Kerroimme taannoin, että Bundyjen perheestä kertova hittisarja on saamassa jatkoa, jonka pääosassa olisi David Faustinon esittämä Bud Bundy.

Nyt Faustino sekä sarjan muut tähdet Christina Applegate, Ed O’Neill ja Katey Sagal nähdään kolme tuntia sitten ohjelman virallisella Facebook-sivulla julkaistussa valokuvassa.

Pulmusisten perheen isää, Al Bundya, esittänyt Ed O’Neill näyttelee nykyään ABC-kanavan suositussa Modern Family -sarjassa. Peggy Bundya näytellyt Katey Sagal on puolestaan tullut monille sittemmin tutuksi esimerkiksi Sons of Anarchy ja Futurama-sarjoista, ja Kelly-tyttärenä muistettava Christina Applegate on nähty muun muassa Will Ferrellin tähdittämissä Anchorman-komediaelokuvissa.