Räppäri tilasi kultaiset Air Jordanit – nyt menee överiksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäreiden elämäntyyliin kuuluu bling-blingiä. olemme kertoneet kultaisen värinsä saaneista urheiluautoista, kultaisista sätkäpapereista ja jopa kullatuista vessanpöntöistä. Nyt jalometallia rakastavien artistien joukkoon liittyy kultaiset tennarit omistava Drake.

Drake on ostanut 24 karaatin kultaa olevat Air Jordan -lenkkarit. Mies julkaisi kultaisista kengistä kuvan Instagramiin, ja ne käynnistivät nopeasti huhumyllyn kenkien arvosta. Rohkeimmat epäilivät miehen maksaneen tossuparista jopa kaksi miljoonaa dollaria, TMZ uutisoi.

Räppäri on nyt toppuutellut huhuja ja kertoo, että kengät ovat maksaneet huomattavasti vähemmän. Kenkiä valmistava taho vahvistaa, että hintalappu on ollut korkeintaan 30.000 dollaria. Kengissä on käytetty kullan lisäksi myös muita materiaaleja, joten niiden paino on vain yhdeksän kiloa. Kultatennareita ei ole kuitenkaan tarkoitettu käytettäväksi, vaan ne pääsevät osaksi Draken kokoelmia.