Rodeon klovni lensi kasvoilleen ulostekasaan – nyt sille nauravat miljoonat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rodeo on aikoinaan saanut alkunsa Espanjasta ja Meksikosta lajina, joka testasi karjapaimenten taitoa, nopeutta ja kestävyyttä kouluttamattoman hevosen selässä. Nykyään lajista on tullut suositumpi ja viihdyttävämpi, ja se on levinnyt muun muassa Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Väliajalla rodeo-kisoissa nähdään monenlaista ohjelmaa. Nyt videolle on tallentunut rodeo-tapahtumassa kuvattu tilanne, jossa yleisölle esiintynyt klovni koki yhden huonoimmista päivistään. Hän heittää useamman voltin takaperin, kunnes lopulta horjahtaa.

Klovni horjahtaa viimeisen voltin jälkeen ja kaatuu maahan kasvot edellä. Moni voisi luulla kaatumisen kuuluneen osaksi esitystä, mutta sen tapahtumapaikkaa ei varmastikaan oltu suunniteltu. Klovni osui kasvoillaan suoraan suureen ulostekasaan, minkä jälkeen hän nousi maasta kasvojaan pyyhkien ja lopetti esityksensä.