Stara VIP on festarikesän luksusta – myös Rollopopissa!

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Rovaniemellä 29. – 30. heinäkuuta ensimmäistä kertaa järjestettävä RolloPOP -kaupunkifestivaali marssittaa lavalle muhkean kattauksen Suomen kuumimpia artisteja ja yhtyeitä. Monien muiden nimekkäiden festivaalien tavoin myös RolloPOP-tapahtumasta löytyy maineikas Stara® VIP.

Stara® VIP -lippupaketilla festarivieraat saavat ensi viikonloppuna nauttia festivaalitunnelmasta muilta katsojilta rajatussa Stara®-ravintolatilassa, joka takaa mukavan oleskelun koko tapahtuman ajaksi. Luonnollisesti ravintolatilasta on parhaat näkymät esiintymislavalle.

Vippiläisille on tarjolla ravintolatason ateriat pöytiin tarjoiltuna, joten grillijonoon ei tarvitse suunnata. Lisäksi ravintolatilassa on Stara® VIP -lipun hankkineille paljuilua ja tankotanssia sekä molempina iltoina unplugged-keikat festivaalin eturivin tähtiesiintyjiltä. Perjantaina VIP-asiakkaille esiintyy Anssi Kela ja lauantaina Erin.

Kahden päivän Stara® VIP -lippupaketti maksaa 299 euroa ja se toteutetaan tuttuun tapaan yhteistyössä Stara®-verkkomedian kanssa.