Vampyyripäiväkirjojen viimeinen kausi – suosikkinäyttelijää anellaan palaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

L. J. Smithin kirjasarjaan perustuvaa Vampyyripäiväkirjat-draamasarjaa on tehty jo seitsemän kautta. Nyt sarjassa näyttelevät tähdet paljastivat ZTE-kanavan haastattelussa Comic-Conissa, että seuraava tuotantokausi tulee olemaan suositun sarjan viimeinen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nina Dobrev jätti sarjan kuudennen tuotantokauden lopussa, mutta faneille on kuitenkin annettu vielä toivoa. Näyttelijät ja ohjelman tuottaja vihjasivat haastattelun aikana, että Dobrevin näyttelemä Elena Gilbert tuotaisiin takaisin sarjan viimeiselle tuotantokaudelle.

Sarjan vastaava tuottaja Plec Julie vastasi Andy Swiftille Elenan paluusta, että Julie ei halua painostaa Dobrevia palaamaan sarjaan. Tuottaja kuitenkin vihjasi, että todella koskettava keskustelu aiheesta on käyty ja asian tiimoilta annettu pieni lupaus, jonka tuottajakin haluaisi nähdä vielä toteutuvan.