Yksin kotona -elokuvan roisto teki paluun YouTubessa – ei jäänyt epäselväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki muistavat varmasti suositun ja lähes joka jouluna edelleen televisiosta tulevan Yksin kotona -elokuvan. Elokuvasarjan ensimmäinen osa sai ensi-iltansa vuonna 1990, mutta se on edelleen monille rakas ja ajankohtainen elokuva varsinkin joulupyhien aikaan.

Elokuvan pahista näyttelevä Daniel Stern on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa hän saa tutun vierailijan kotiinsa. Hänen autotallistaan on löytynyt suuri ja useampien ihmisten pelkäämä tarantella, jonka mies on ottanut kiinni punaisen muoviämpärin alle.

Mies kertoo saaneensa vanhan tutun kylään. Tarantella-hämähäkki on tuttu kaveri näyttelijälle Yksin kotona -elokuvasta. Elokuvan kohtauksessa Stern saa tarantellan kasvoihinsa, ja hämähäkki pelästyttää pahiksen pahanpäiväisesti. Tällä kerralla 58-vuotiaan Daniel Sternin sijaan peloissaan tuntuisi olevan miehen vaimo Laure Mattos.