Huomenna on vuoden onnellisin syntymäpäivä – kuulutko joukkoon?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivät ovat onnellisia päiviä, jolloin ihmiset juhlivat ystävien ja perheen kanssa, syövät herkkuja ja saavat lahjoja. Tuoreen kyselyn mukaan toiset syntymäpäivät saattavat kuitenkin olla hieman onnellisempia kuin toiset.

Interfloran suorittaman kyselyn mukaan 28. heinäkuuta on kaikista onnellisin syntymäpäivä. Silloin sää on todennäköisesti hyvä, ihmiset haluavat kesällä kokoontua yhteen ja ovat innoissaan juhlimassa syntymäpäiviä, minkä lisäksi monilla on myös lomaa. Kevät- ja kesäkuukausien aikana syntyneillä oli kaikilla melko onnelliset syntymäpäivät, mutta 28. heinäkuuta vei kuitenkin voiton.

Syntymäpäivä ei varmasti koskaan voi olla kurja, mutta kyselyn mukaan talvikuukausina syntyneillä on kaikkein onnettomimmat syntymäpäivät. Ennen joulua syntyneiden syntymäpäivät kärsivät lähestyvästä joulusta ja kylmästä säästä, minkä lisäksi juuri joulun jälkeenkään syntyneitä ei jakseta kunnolla juhlia hetki sitten vietettyjen juhlapyhien vuoksi.v