Cher Kate Hudsonin urheiluvaatebrändistä: ”Huijausta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

70-vuotias laulaja Cher ei pelkää tuoda ilmi sosiaalisissa medioissa omaa mielipidettään. Cher tunnetaan melko kärkkäistäkin twiiteistä, joista yksi uusimmista koski tällä kertaa näyttelijätär Kate Hudsonin Fabletics-urheiluvaatemallistoa.

Laulaja on iästään huolimatta elämänsä kunnossa, ja hän oli ollut ostamassa Kate Hudsonin Fabletics-malliston urheiluvaatteita verkossa. Nainen oli kuitenkin turhautunut suuresti, kun hänen piti ennen vaatteiden näkemistä täyttää pitkä kyselylomake ja kertoa omat henkilökohtaiset tietonsa ja mieltymyksensä vaatteiden suhteen.

Cher twiittasi huonosta asiakaskokemuksestaan melko kärkkäästi: ”Tein sen virheen, että menin Fabletics-sivustolle. Äärimmäisen hankalaa. Et saa nähdä mitään ennen kuin annat heille esikoisesi. Tunsin oloni huijatuksi!”. Fableticsin puolelta ollaan oltu Daily Mail -lehden mukaan todella pahoillaan, että Cher on kokenut heidän kyselylomakkeensa niin hankalaksi.