HesaÄijälle kultaa Terassilta lentoon -kesähitistä: ”Raumal kans oma kultalevy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän kynnyksellä julkaistu yksi kuluvan kesän suurimmista hiteistä, Terassilta lentoon, on kolahtanut terassikelejä rakastavan Suomen sydämeen. Maailman raumalaisimman hesalaisen, eli HesaÄijän, ja räppäri Mäkin kappale on nyt nimittäin ylittänyt kultalevyrajan.

HesaÄijä aikoo matkustaa perjantaina Raumalle ja lahjoittaa rakkaalle kaupungilleen oman kultalevyn.

– Mää halusi painaa Raumal kans oma kultalevyn ku se koko kaupunki o tukenu minuu nii hianost. He jopa äänestivä minu vuade raumlaiseks, mikä o suur kunnia minul! Rauman kultalevy tulee yäkerho Dominoho misä se o kaikkie näkyvil ja omistettu kaikil raumlaisil. Siält he voiva kaik sit lähtee terassilt lenttoho yks kerrallas, HesaÄijä kertoo.

Rauman oma kultalevy naulataan Yökerho Dominon seinälle perjantaina Mustan pitsin yössä. Terassilta lentoon on muodostunut monelle kesän 2016-tunnusbiisiksi. Kappale on viihtynyt pitkään Suomen 15 kuunnelluimman biisin joukossa Spotifyn TOP50-listalla ja sitä on striimattu yli 2,6 miljoonaa kertaa.