Kalastajat kuvasivat haita – sitten se järjesti upean esityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hait ovat petoja monien pahimmista painajaisista. Hait näyttävät uhkaavilta jo veden pinnan alla uiskennellessa, mutta sitäkin uhkaavampi näky on metrien korkeuteen hyppäävä iso hai, jonka kalastajat pääsivät näkemään.

Jake Beazley on julkaissut Facebook-sivuillaan videon tilanteesta, jossa hän oli ystäviensä kanssa kalastamassa. Mies oli alkanut kuvaamaan venettä kiertävää isokokoista haita, joka oli selvästi kiinnostunut kalastajista. Hai ui kalastusvenettä ympäri ja yritti välillä pureskella sen moottoria.

Upein näky oli kuitenkin se, kun videolle tallentui hain näyttävä hyppy metrien korkeuteen. Beazleyn mukaan hai hyppäsi yhteensä kolme kertaa ennen kuin se katosi veneen lähettyviltä pois. Videolle tallentui hyppy, joka varmasti jo onnistuu luomaan monille painajaisia.