Superjulkkis Kendall Jenner saapuu Blockfesteille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tytär Kendall Jenner on nykyisin maailman seuratuin nuori julkkistähti, jonka elämää sadat miljoonat ihmiset seuraavat television, internetin ja erityisesti sosiaalisen median välityksellä. Nyt näyttää siltä, että nuori supermalli saattaa saapua elokuussa Suomeen, mikäli tuoreet tiedot Kendallin seurustelusta pitävät paikkansa.

New York Post -lehden mukaan Kendall Jenner on nimittäin ryhtynyt seurustelemaan räppäri A$AP Rockyn kanssa. Mies on elokuussa Tampereella järjestettävän Blockfestin lauantain pääesiintyjä. Lauantaina Kendall oli A$AP Rockyn mukana Panorama Music Festivaleilla, jonka jatkoilla he olivat silminnäkijöiden perusteella kuin seurusteleva pari.

Kardashianin siskokset ovat perinteisesti seuranneet tiiviisti poikaystäviensä kiertueilla, ja äskettäin Kendallin pikkusisko Kylie Jenner vieraili Lahdessa, jossa hänen poikaystävänsä Tyga oli esiintymässä. Näin ollen on jopa todennäköistä, että myös Kendall nähdään vielä tänä vuonna Suomessa, mikäli tiedot seurustelusta pitävät paikkansa.