Khloe Kardashian paljastaa: ”Tällaista Trumpin alaisena oli”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Chelsea Handler kutsui keskusteluohjelmaansa Donald Trumpin Diili-ohjelmassa olleita julkkiksia. Clay Aiken, Lisa Lampanelli, Nene Leakes ja Khloe Kardashian saapuivat kertomaan omia kokemuksiaan ohjelmasta ja Trumpin alaisena olemisesta.

Khloe Kardashian myöntää heti, että hän vihasi jokaista sekuntia ohjelmassa. Hän ei halunnut ikinä osallistua Diiliin, mutta hänen äitinsä Kris Jenner oli managerin ominaisuudessa pakottanut naisen ohjelmaan julkisuuden vuoksi. Kardashian kertoi olleensa heti ärsyyntynyt hänelle annettuihin tehtäviin ja kiusallisiin tilanteisiin, joihin hän projektien tiimoilta joutui.

Aiken, Lampanelli, Leakes ja Kardashian puhuivat myös siitä miten Ivanka voi tukea isäänsä vaikka hänen arvonsa ovat niin erilaiset. Kardashian myönsi, että mikäli hänen äitinsä Kris Jenner päättäisi hakea presidentiksi, hän ei pystyisi tukemaan tätä.