Kim Kardashian poseerasi Calvin Harrisin kanssa – isku Taylor Swiftille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianilla ja Kanye Westilla on kinaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin uuden Famous-kappaleen lyriikoihin, joissa myös hän mainitaan. Westin mukaan nainen kuitenkin hyväksyi sanoitukset aiemmin, minkä vuoksi riidasta onkin tullut paljon julkista sanaharkkaa.

Kim Kardashian on sosiaalisen median kuningatar, ja käyttääkin asemaansa hyödykseen heittelemällä pieniä tikareita jatkuvasti Taylor Swiftin suuntaan. Kim kuvasi Snapchat-tililleen jälleen videon, jossa hän laulaa Westin kappaleen tahtiin. Sattumalta nainen laulaa kappaleesta juuri sen 10 sekuntia, jossa Taylorkin mainitaan.

Viimeisimmät videot on kuvattu Jennifer Lopezin synttäreiltä. Syntymäpäivillä oli paikalla monien julkkisten joukossa myös Taylor Swiftin entinen poikaystävä Calvin Harris, joka on myös riidoissa Swiftin kanssa. Kim ja Calvin poseerasivat tietenkin yhteiskuvassa, jossa he seisoivat syntymäpäiväsankarin kummallakin puolella.

#vegasnights happy bday @jlo #southbronx @kimkardashian #turnuptime ?? #mc4

Kuva, jonka French Montana (@frenchmontana) julkaisi