Kim Kardashianin rinnat varastivat show’n ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksustuotteisiin erikoistunut muotitalo Revolve maksoi äskettäin Kim Kardashianille joidenkin arvioiden mukaan jopa 700.000 dollaria siitä hyvästä, että seurapiirikaunotar näyttäytyi yrityksen tapahtuman punaisella matolla tunnin ajan.

Nyt Kim on kuvattu hänen käydessään shoppailemassa yhdessä naisystäviensä kanssa Las Vegasissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Sinkkuelämää-sarjan tyylisellä ostosreissulla olivat mukana myös Maria Menounos, La La Anthony ja Lars Pippen. Heistä Kim kuitenkin varasti show’n, sillä hänen asunsa muistutti lähinnä yöpukua. Shoppailun jälkeen koko ryhmä siirtyi Jennifer Lopezin konserttiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat