Lapsen kirjeet kesäleiriltä ihastuttavat – tältä kesäloman arki tuntuu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Imgur-sivustolle on julkaistu kuvia kolmesta kirjeestä, jotka kesäleirillä oleva lapsi on lähettänyt äidilleen. Lapsi on oppinut paljon ja tehnyt leirillä monia asioita, jotka ovat paperille kirjoitettuna melko ällöttävää luettavaa.

Jokaista kirjettä on luettu noin 250.000 kertaa eikä ihme, sillä ne kuvaavat hauskasti pienen lapsen arkea. Lapsen kirjoittamat asiat poukkoilevat aiheesta toiseen. Yhdessä kirjeessä poika keskittyy kuvailemaan hevosen suuria ja höyryäviä ulostekekoja, joista hän löysi matoja kaivettuaan niitä hetkisen.

Lapsi kiitti yhdessä kirjeessä äitiään siitä, että hän oli pakannut paljon alushousuja mukaan. Lapselle oli nimittäin yöllä tullut ripuli, mutta tällä kerralla kakkaa ei ollut mennyt tyynylle asti. Yhdessä kirjeessä lapsi kertoo, että oppi pierun syttyvän palamaan. Tämän taidon hän lupasi opettaa ja näyttää myös vanhemmilleen ja sisaruksilleen heti kotiin päästyään.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com