Lilyn iltapuvun kaula-aukko ei voinut jäädä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lily Aldridge on amerikkalainen huippumalli, joka aloitti uransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Nykyisin hän kävelee Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkeliparvessa. Hänen aviomiehensä on Kings of Leon -yhtyeen keulahahmo Caleb Followill.

Eilen Aldridge osallistui supermallien tapahtumaan New Yorkin Sohossa, jonne hän saapui upeassa vihreässä iltapuvusssa. Asu oli varustettu todella näyttävällä kaula-aukolla. Ennen juhliin astelemistaan Lily otti muutamia selfie-kuvia kollegansa Stella Maxwellin kanssa.

Lily Aldridge on ollut Victoria’s Secretin alusvaatemallina vuodesta 2000. Lilylla ja Calebilla on yhteinen Dixie-tytär. Aldridge esiintyi taannoin Victoria’s Secretin muotinäytöksessä pukeutuen kahden miljoonan dollarin arvoisiin jalokiviliiveihin. Kaunotar kertoi People-lehdelle, että hänen teki todella vaikeaa luopua liiveistä esityksen päätteeksi. Fantasy Bra -nimisissä rintaliiveissä on yhteensä 6.500 jalokiveä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash