Pelastettu papukaija nauttii elämästään – tanssii nykyisin tyytyväisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet kiintyvät yleensä todella vahvasti ihmiseen, joka on pelastanut ne. Lemmikki- ja villieläimet pystyvät monissa tapauksissa huononkin kohtelun jälkeen vielä luottamaan toiseen ihmiseen, joka niitä auttaa ja hoitaa rakkaudella. Nyt verkossa ihastuttaa hellyttävä video miehestä ja papukaijasta, jonka mies on pelastanut.

Kurter Barnett julkaisi kurterkid-nimisellä Instagram-tilillään videon, jossa hän kuuntelee musiikkia Gucci-nimisen papukaijan kanssa. Papukaijaa on aikaisempien omistajien toimesta kohdeltu kaltoin eikä sillä ole enää höyhenpeitettä muualla kuin pään kohdalla.

Videolla Gucci nauttii selvästi tämänhetkisestä elämästään Barnettin kanssa. Papukaija nyökyttelee miehen olalla musiikin tahtiin päätään ja vaikuttaa tyytyväiseltä kaverilta. UNILAD-sivusto jakoi videon Facebook-sivuillaan, jossa video sai nopeasti yli viisi miljoonaa katselua ja 70.000 jakoa.