Pokémon Gon rehellinen esittely – osuu ja uppoaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa voi nähdä monia hauskoja rehellisiä trailereita, joissa esitellään tuoreimpia villityksiä. Rehellisiä ja sarkastisia trailereita tehdään yleensä elokuvista ja televisiosarjoista, mutta nyt sellainen on tehty myös suositusta Pokémon Go -pelistä.

Smosh Games -niminen käyttäjä on julkaissut YouTube-kanavallaan rehellisen esittelyn Pokémon Go -pelistä. Esittely on tehty kuin elokuvien trailerit, ja siinä matala kertojaääni selostaa pelin jännittävimpiä ja pitkästyttävimpiä yksityiskohtia.

Yleensä rehelliset trailerit keskittyvät elokuvien juonen huonoihin puoliin ja epäkohtiin. Trailerista päätellen Pokémon Go on kuitenkin melko hyvä peli, koska uusien ystävien saamisessa ja ulkona liikkumisessa trailerin tekijä ei ole ilmeisesti pystynyt näkemään kovinkaan montaa huonoa puolta.