Sarvikuonon poikanen helli hoitajaansa – ihana suukottelija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rhino Orphanage -suojelujärjestössä toimivat vapaaehtoiset ovat päättäväisiä sarvikuonojen pelastamisen ja sarvikuonokannan elvyttämisen suhteen. Julkaisemallaan videolla he esittelevät suloista sarvikuonon poikasta, joka on kiintynyt hoitajaansa.

Videolla Grace-nimisen sarvikuonon poikasen hoitaja Laura Ellison istuu sarvikuonon edessä maassa. Grace ja Ellison ovat olleet joka-aamuisella kävelyllä kun Grace päätti alkaa suukottelemaan hoitajaansa. Grace ottaa puolet Ellisonin kasvoista haltuun ja muiskuttelee suukkoja Ellisonin nenän päähän.

Sarvikuonoja salametsästetään Etelä-Afrikassa hälyttävän paljon, minkä vuoksi eläinten suojelijat yrittävät jatkuvasti keksiä keinoja sarvikuonokannan elvyttämiseksi. Salametsästäjien aiheuttama kriisi jättää aina niiden tappamien aikuisten sarvikuonojen poikaset orvoiksi, jolloin ne ovat yksin ja pulassa niin kauan kunnes ne löydetään ja pelastetaan.