Selena Gomezista tuli Instagramin seuratuin – näin se onnistui!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kilpailu seuraajista ja tykkääjistä käy kuumana. Monilla tähdillä on oma tiimi, joka miettii millaisia kuvia sosiaaliseen mediaan tulisi julkaista, mihin kellon aikaan ja millä tavalla muokattuna. Selena Gomez julistettiin juuri Instagramin seuratuimmaksi henkilöksi 89 miljoonalla seuraajalla, jotka nainen oli saanut sanojensa mukaan haalittua täysin omin avuin.

Gomezilla on jo enemmän seuraajia Instagramissa kuin Justin Bieberillä tai Taylor Swiftilla. Moni joutuu miettimään sosiaalisen median strategiaansa ammattilaisten kanssa, mutta Gomez kertoo julkaisevansa kaiken Instagram-tililleen ilmestyvän itse.

Gomez kertoi The Hollywood Reporter -sivustolle, että hänen ei tarvitse juuri nähdä edes vaivaa kanavansa eteen. Nainen ei suunnittele kuvaustilanteita koskaan Instagramia varten. Sen sijaan hän kertoi miettivänsä aina hyvän tilanteen tai ovelalla hetkellä otetun kuvan kohdalla, että kyseinen otos olisi hauska julkaista Instagramiin.

Jos Gomez haluaisi itse nähdä kyseisen kuvan Instagramissa, se on naisen mielestä kanavaan sopiva julkaisu. Fanit näyttävät aistivan tähden aidot ja lavastamattomat kuvaustilanteet, koska kuva toisensa jälkeen kerää aina miljoonia tykkäyksiä. Aitojen tilanteiden lisäksi nainen julkaisee myös välillä ammattilaisten ottamia valokuvia ja musiikkiinsa liittyviä kuvia ja videoita.