Tämä aine muuttaa suosikkidrinkit puhallettaviksi kupliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet taitavat kokit tietävät molekyyligastronomian saloista ja osaavat muuttaa erilaiset ruoka-aineet sellaiseen muotoon, että niitä ei ole tunnistaa. Nyt eräät alkoholin ystävät ovat kehitelleet uuden hauskan tavan nauttia lempidrinkkiä kuplien muodossa.

Firebox-verkkosivuilla myytävä Bubble Lick Edible Bubles -niminen kupla-aine muuttaa alkoholin puhallettaviksi kupliksi. Omaan suosikkijuomaan tulee lisätä vain muutama tippa kupla-ainetta ja ravistaa nesteet pullossa sekaisin, minkä jälkeen drinkkiä pystyy puhaltamaan kuplina ilmaan.

Kupla-ainetta pystyy tilaamaan Firebox-verkkosivuilta hintaan 15,49 euroa. Tuotteen kerrotaan olevan täysin myrkytön ja turvallinen ihmisten nautittavaksi. Alkoholikuplat ovat sivuston mukaan hauska lisä romanttiseen kylpyhetkeen, piknikkeihin tai oman suosikkidrinkin kylkeen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat