Tämä aine muuttaa suosikkidrinkit puhallettaviksi kupliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet taitavat kokit tietävät molekyyligastronomian saloista ja osaavat muuttaa erilaiset ruoka-aineet sellaiseen muotoon, että niitä ei ole tunnistaa. Nyt eräät alkoholin ystävät ovat kehitelleet uuden hauskan tavan nauttia lempidrinkkiä kuplien muodossa.

Firebox-verkkosivuilla myytävä Bubble Lick Edible Bubles -niminen kupla-aine muuttaa alkoholin puhallettaviksi kupliksi. Omaan suosikkijuomaan tulee lisätä vain muutama tippa kupla-ainetta ja ravistaa nesteet pullossa sekaisin, minkä jälkeen drinkkiä pystyy puhaltamaan kuplina ilmaan.

Kupla-ainetta pystyy tilaamaan Firebox-verkkosivuilta hintaan 15,49 euroa. Tuotteen kerrotaan olevan täysin myrkytön ja turvallinen ihmisten nautittavaksi. Alkoholikuplat ovat sivuston mukaan hauska lisä romanttiseen kylpyhetkeen, piknikkeihin tai oman suosikkidrinkin kylkeen.