Viisi hyvää syytä – nuku alasti kumppanisi kanssa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nakuna nukkuminen lisää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, koska se nostaa oksitosiinituotantoa ja vähentää stressihormonitasoa. Nyt on listattu viisi syytä, miksi alasti nukkuminen kannattaa erityisesti parisuhteessa.

Kesäkuumalla ei välttämättä tule mieleenkään pukea pyjamaa päälle. Sen sijaan kannattaa pujahtaa oman kullan kainaloon nakuna. Alasti nukkuminen lisää pariskuntien läheisyyttä. Toisen ihon koskettaminen lisää mielihyvää ja tuo turvallisuuden tunnetta. Masentuneisuus kaikkoaa, verenpaine laskee ja vastustuskyky kasvaa.

Mikä parhainta, voi alastomana aloittaa seksileikit samantien ilman, että pikkuhousuja tai boksereita tarvitsee ryhtyä riisumaan. Ihmisen genitaalialueet nauttivat suuresti öisistä ilmakylvyistä. Kun viettää yönsä nakuna, tulee hän sinuiksi alastoman vartalonsa kanssa ja itsetunto kasvaa.