Viisivuotias meikattiin Drakeksi – uskomaton näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramin kautta julkisuuteen on noussut monia todella taitavia meikkitaiteilijoita. Osaa meikkaajista pidetään jopa huijareina, koska he pystyvät loihtimaan ihmisistä meikkien avulla aivan toisen näköisiä. Nyt uutisotsikoihin huikeilla muodonmuutoksilla on noussut ranskalainen Magali Beauvue.

Pariisissa asuva Magali Beauvue on toiminut meikkitaiteilijana 16 vuotta. Hän julkaisee makeupmag-nimisellä Instagram-tilillään kuvia ja videoita hauskoista muodonmuutoksista, joissa naisen meikkaustuoliin ovat istuneet aikuisten sijaan lapset, joista nainen on loihtinut tunnettujen julkkisten näköisiä.

Suurimpaan suosioon on noussut naisen tekemä muodonmuutos, jossa viisivuotias Dylan-niminen poika meikattiin näyttämään hänen idoliltaan Drakelta. Meikeillä aikaan saatu muutos oli todella huikea, ja nainen onnistui maalaamaan aikuisen miehen piirteet lapsen kasvoihin todella hyvin.